lunes, 30 de septiembre de 2013

Amy Winehouse







Títol: Amy winehouse
Escriptor: Patrick Eudeline
Il.lustrador: Javi Fernandez
Pàgines: 48
P.V.P: 14,95 €

Editorial: Grup 62
Enquadernació: Tapa dura











SINOPSIS
La història de la veu més jove, sexi i salvatge dels últims anys. El juliol de 2011 va morir Amy Winehouse. Tenia només 27 anys. La seva veu personal i prodigiosa fascinava els amants del soul i la seva curta i agitada trajectòria omplia els titulars del diaris. Amy va deixar una empremta de dubte i encara ara plana el misteri sobre la seva mort.EL CLUB DELS 27Amy Winehouse ha estat la darrera incorporació al Club dels 27, un grup d'artistes famosos morts en circumstàncies estranyes, sovint inexplicables, a 27 anys: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Brian Jones, Kurt Cobain...



OPINIÓ


Aquest còmic ens el va enviar l'editorial perquè nosaltres anàvem a anar al Salo del Còmic de Barcelona pero vam tenir alguns problemes i no vam poder anar, encara així l'editorial ens l'envià. 
La veritat es que jo havia escoltat alguna cançó de la Amy Winehouse però no em considero una fan ja que tampoc sabia molt de la seua vida apart de que bevia massa.
Amb aquest còmic, amb les seues boníssimes il·lustracions ha fet que conega la vida de la cantant.
Al final del còmic quan Amy veu els fantasmes d'en Kurt Cobain i Jimi Hendrix s'hem van ficar els pels de punta però encara no se perquè exactament, crec que es de d’impressió de veure'ls com a fantasmes.

Recomane aquest comic a tota la gent que tinguera cap interès en Amy Winehouse perquè de debò que el gaudiran molt.



VALORACIÓ








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...