miércoles, 4 de noviembre de 2015

Ressenya: El noi del bus




TÍTOL: First love
AUTOR: James Patterson i Emily Raymond
ANY DE PUBLICACIÓ: 2015
EDITORIAL: Fanbooks
PÀGINES: 352
P.V.P.: 16,95€

SINOPSIS

La Diana agafa cada tarda el bus per tornar a casa després de l’institut. Aquella tarda, s’asseu al costat d’un noi guapíssim, però ell ha de baixar a la parada següent i s’acomiaden sense dir-se els noms ni donar-se els telèfons. Però la casualitat farà que es tornin a trobar i surtin junts seguint un pacte: no es diran els noms durant un mes, ell serà el noi del bus i ella la noia del bus.

OPINIÓ


Aquesta lectura ha estat massa ràpida, normalment em llegeixo els llibres bastant ràpid però est ha estat a la velocitat de la llum, és una lectura molt ràpida de llegir que no m'ha durat ni tres hores. 

Sabeu que sóc fan de les històries d'amor i aquesta ho és. És una història d'amor adolescent que ha tingut una bonica i predictible trama que m'ha tingut enganxada durant unes horetes. 

Els personatges no estan malament, m'han agradat i m'he pogut imaginar bastants coses d'ells ja que ens es aprofundia molt en les seves descripcions. 

M'ha cridat moltíssim l'atenció assabentar-me que l'autora d'aquest llibre solament té 15 anys perquè no és una obra d'art però sens dubte és un llibre entretingut i no m'esperava per res l'edat de l'autora. 

Si esteu buscant una història bonica i fàcil de llegir, que sigui un llibre autoconclusiu i que no tingui coses molt transcendentals est és el vostre llibre. Us ho recomano per a alguna tarda que vulgueu llegir una lectura senzilla però agradable.


OPINIÓN

Esta lectura ha sido demasiado rápida, normalmente me leo los libros bastante rápido pero este ha sido a la velocidad de la luz, es una lectura muy rápida de leer que no me ha durado ni tres horas. 


Sabéis que soy fan de las historias de amor y esta lo es. Es una historia de amor adolescente que ha tenido una bonita y predecible trama que me ha tenido enganchada durante unas horitas. 

Los personajes no están mal, me han gustado y me he podido imaginar bastantes cosas de ellos ya que nos se profundizaba mucho en sus descripciones. 

Me ha llamado muchísimo la atención enterarme que la autora de este libro solo tiene 15 años porque no es una obra de arte pero sin duda es un libro entretenido y no me esperaba para nada la edad de la autora. 

Si estáis buscando una historia bonita y fácil de leer, que sea un libro autoconclusivo y que no tenga cosas muy trascendentales este es vuestro libro. Os lo recomiendo para alguna tarde que queráis leer una lectura sencilla pero agradable.

VALORACIÓ
3,5/5

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...