Ressenya: First loveTÍTOL: First love
AUTOR: James Patterson i Emily Raymond
ANY DE PUBLICACIÓ: 2015
EDITORIAL: Fanbooks
PÀGINES: 352
P.V.P.: 16,95€

SINOPSIS


Crèiem que podíem fugir del món...
Una boja aventura creuant el país...
Pensàvem que podíem escapar del temps...
...i per un moment ho vam fer.

OPINIÓ


Quan vaig començar llegir aquest llibre li tènia moltes ganes però a poc a poc se m'anaven passant i crec que era perquè se'm cap a una mica pesada la història.

Com ja us he dit la forma d'escriure d'aquest autor ha fet que em costi llegir-me el llibre encara que la història és bonica i dura. Tal com van passant els capítols es fa una història mes trista.

Cada vegada que anava passant les pàgines notava mes que la part dramàtica estava una mica forçada però així i tot em quedava llegint per la història d'amor. 

Normalment faig ressenyes molt mes llargues on us explico mes sobre el llibre i sens dubte sento moltíssim que aquesta ressenya manqui de totes aquestes dades que us solc donar però sens dubte és un llibre entretingut però que m'ha despagat molt.

Té personatges que m'han caigut bé però que per algun motiu no han arribat a cridar-me del tot. La trama era entretinguda però com us dic hi havia alguna cosa que no trobava al seu lloc. la part trista no estava molt bé escrita, no es com explicar-ho. Us la recomano com a història que et llegeixes ràpid per llevar-te el sabor d'una altra lectura.

OPINIÓN

Cuando empecé  leer este libro le tenia muchas ganas pero poco a poco se me iban pasando y creo que era porque se me hacia un poco pesada la historia.

Como ya os he dicho la forma de escribir de este autor ha hecho que me cueste leerme el libro aunque la historia es bonita y dura. Tal y como van pasando los capítulos se hace una historia mas triste.

Cada vez que iba pasando las páginas notaba mas que la parte dramática estaba un poco forzada pero aun así me quedaba leyendo por la historia de amor. 

Normalmente hago reseñas mucho mas largas donde os explico mas sobre el libro y sin duda siento muchísimo que esta reseña carezca de todos esos datos que os suelo dar pero sin duda es un libro entretenido pero que me ha despagado mucho.

Tiene personajes que me han caído bien pero que por algún motivo no han llegado a llamarme del todo. La trama era entretenida pero como os digo había algo que no encanjaba, la parte triste no estaba muy bien escrita, no se como explicarlo. Os la recomiendo como historia que te lees rápido para quitarte el sabor de otra lectura.


VALORACIÓ

3/5


You Might Also Like

1 Historias

  1. Hola!! La verdad es que tiene un pinta muy buena, no lo conocía pero posiblemente algún día le de una oportunidad :D

    besos

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flickr Images