viernes, 24 de abril de 2015

Resenya: Vida Extra




TÍTOL: Vida extra. Els videojocs com no els has vist mai.
AUTORS: Gina Tost Faus, Oriol Boira Ricart
ANY DE PUBLICACIÓ: 2015
EDITORIAL: Columna
PÀGINES: 176
P.V.P.: 16,90 €

SINOPSIS

Vida extra uneix les experiències de la periodista Gina Tost i el dissenyador de videojocs Oriol Boira per explicar com els jocs i videojocs formen part de la cultura, relacions i, cada cop més, els hàbits socials. Aquest llibre pretén que cada persona o professió pugui –des del seu punt de vista– treure profit d’aquesta disciplina lúdica per seduir, motivar o reinventar activitats o processos.

Els videojocs i els beneficis que ens aporten a la nostra vida quotidiana: darrere de la pantalla hi ha més que un simple joc.

OPINIÓ

Gina Tost
Hola, aquest llibre ens explica coses dels videojocs, que almenys jo mai m'havia plantejat. Des del principi és un llibre molt interessant on et parla de jocs mítics explicant-hi coses que mai havies pensat i de com això afecta a les nostres emocions i humor.


Aquest llibre aquesta enfocat a gent que no sap molt de videojocs, amb això em refereixo al fet que si aquestes estudiant de la carrera de videojocs aquest llibre no t'interessa tant (o això em va dir un amic que fa aquesta carrera). Però al meu pareixer m'ha resultat molt interessant i a l'hora de jugar a videojocs ja no els veig de la mateixa manera.

Oriol Boira
La veritat és que el llibre se m'ha fet lent de llegir però no pesat. Això és degut al fet de que conté molta informació i jo volia guardar-la tota o almenys gran part perquè hi ha dades molt curioses dins d'aquest llibre. 

Francament m'acordo a grans trets de les dades que em van semblar més curioses, encara que ja tinc marcades les coses que mes em van interessar.

Sens dubte un gran llibre que no t'ha de faltar, sobre tot si t'agraden els videojocs. Si ets dels que pensen que els videojocs son cosa de xiquets dona-li una oportunitat i ja ens diras que et pareix, no són tan dolents com alguns es pensen. 


VALORACIÓ



2 comentarios:

  1. Hola^^
    No lo descarto para más adelante, gracias por la reseña!
    un beso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola!
      Si te animas ya me cuentas que te parece :D
      Besitos

      Eliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...