jueves, 28 de marzo de 2013

Bola de Drac #1 (Dragon Ball en Catalan)



Titol: Bola de Drac #1 (Dragon Ball)
Autor: Akira Toriyama
Editorial: Planeta DeAgostini
Encuadernación: Tapas blandas con sobre cubierta
Nº pàgines: 224
Preu: 7,95€


RESUM
En Song Goku és un noi molt especial que viu tot sol al bosc després de la mort del seu avi. Però tot canvia quan coneix la Bulma, una noieta malcriada de la gran ciutat que està buscant les Boles de Drac, unes esferes màgiques que poden concedir qualsevol desig. Com que en Son Goku és molt fort, la Bulma el convenç perquè l´acompanyi en la seva aventura. . . Així comença el millor manga de tots els temps!
OPINIÓ
Si One Piece era la serie de la meua adolescencia, Bola de Drac es la serie de la meua infancia, amb Son Goku per protagonista y unes boles màgiques que buscar y món ple d'aventures, bons amics i malvats enemics on tots busquen per al fer el mal aquestes boles. Pero en Goku es diferente es molt fort i es bo per lo que defendra en bé. M'agraden molt les seues aventures y vaig vore de petit totos els capitols de Bola de Drac y bola de Drac Z, que es la continuació quan Goku ja es adult.
Aquet mana em du a l'infancia quan veia en Goku lluitar contra el mal,les seues aventures en principi amb la Bulma y uns quants més y despres amb tots els seus amics, les lluites per a que prevalguera el bé y no el mal (el que em feien patir). També com Goku es un noi petit totes les malfainades que li fa a la Bulma o altres peronatjes, que fan tanta gracia, perque en Gulu encara que es fort y valent, sempre te una manera de ser d'un nen petit.
VALORACIÓ PERSONAL



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...