jueves, 14 de mayo de 2015

Ressenya: En Pau m'ha deixat

TÍTOL: En Pau m'ha deixat
AUTOR: Núria Casas
ANY DE PUBLICACIÓ: 2015
EDITORIAL: Fanbooks 
PÀGINES: 224 
P.V.P.: 12,95 euros



Núria Casas, el terratrèmol mediàtic que ha rejovenit els programes on treballa, debuta amb un llibre fresc i divertit sobre com superar una ruptura sentimental.



SINOPSIS

De manera divertida i sense drames, la Núria ens explica la seva història. Irònica, sincera, emocionant i còmicament absurda. Aquesta és una novel·la amb què us sentireu identificats o no, depenent de si us han deixat o heu deixat.

Vols llegir el primer capítol del llibre? Pulsa ací.


OPINIÓ


La ressenya s'havia traspaperat jo tenia l'estranya creença que estava publicada i l'acabe de trobar a esborranys sense publicar. Mare meua quin cap que tinc.

Aquest llibre me l'he llegit tot sencer escoltant música, a cada capítol em ficava la cançó que havia al començament de capítol. Ha sigut el primer llibre que llig escoltant música, podríem dir que totes eixes cançons son la banda sonora del llibre. Una banda sonora molt bonica.

Es un llibre curtet que es llig molt ràpid però com tenia moltes lectures a la vegada que aquesta m'ha costat mes terminar-ho. En el llibre hi ha etapes del dol que tots travessem alguna vegada en la vida, a la protagonista l'han deixat i ella travessa totes les fases. 

La veritat es que recomane aquest llibre per a aquest estiu, en un ratet l'has llegit alhora que escoltes la música que acompanya aquesta novel·la, passareu una bona estona.


VALORACIÓ

3,5/5




2 comentarios:

  1. Hola!
    No conocía el libro pero no me importaría darle una oportunidad.
    Una reseña genial.
    Nos leemos. :)

    ResponderEliminar
  2. Este libro lo dejo pasar pero has hecho una reseña fabulosa¡¡¡
    nos leemos pronto¡¡¡

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...