domingo, 24 de mayo de 2015

Ressenya: El rastre brillant del caragol





TÍTOL: El rastre brillant del caragol
AUTOR: Gemma Lienas
AÑO DE PUBLICACIÓN: 2014 (Aquesta edició)
EDITORIAL: Fanbooks
PÁGINAS: 256 
P.V.P.: 14,90 euros




SINOPSIS

En Sam té 16 anys i síndrome d’Asperger, una forma lleugera d’autisme. És un crac dels ordinadors, però té pocs amics i li costa interactuar amb els altres en la vida normal.
Un dia coneix la Martina, i el seu món es capgira. Li agrada molt però no sap com apropar-s’hi, i al poc temps descobreix que un assetjador l'està posant en  un greu perill. En Sam haurà d’esforçar-se molt en superar les seves limitacions si vol ajudar-la i desemmascarar el culpable.


OPINIÓ EN CATALÀ

Hola a tots! Vaig a entrar directament en materia :D

Alguns dels personatges d'aquest llibre són Sam, Martina i Iris, el primer és el protagonista, la segona la noia que li agrada a Sam i la tercera la germana d'ell. La veritat és que no té molts capitols i cap a la meitat del llibre la lectura s'accelera moltíssim

Em va costar una mica llegir-ho perquè al principi se'm cap a lent però volia acabar-m'ho perquè la història em cridava l'atenció així que ho vaig continuar i això va fer que arribés a la meitat de la novel·la, on ja us he dit que s'accelera la història.

El personatge de Sam m'ha arribat molt profund. Sam, el noi amb *Asperger, sempre vol fer servir la lògica para tot! Això ha fet que em recordi a Sheldon Cooper (pel que he llegit per internet no he estat l'única) i no solament m'ho ha recordat per això, també perquè li costa relacionar-se amb altres persones i li costa captar algunes coses que a la resta no li costen. 


El tema d'internet en aquest llibre és molt important ja que és un mitjà present en bona part del llibre. Encara que el tema mes present és el Asperger i l'autora ha fet una tasca exhaustiva buscant informació sobre aquesta malaltia i ho ha demostrat en el llibre.

OPINIÓN EN CASTELLANO

¡Hola a todos! En esta reseña voy a entrar directamente en materia.

Algunos de los personajes de este libro son Sam, Martina e Iris, el primero es el protagonista, la segunda la chica que le gusta a Sam y la tercera la hermana de él. La verdad es que no tiene muchos capítulos y hacia la mitad del libro la lectura se acelera muchísimo

Me costó un poco leerlo porque al principio se me hacia lento pero quería acabármelo porque la historia me llamaba la atención así que lo continué y eso hizo que llegara a la mitad de la novela, donde ya os he dicho que se acelera la historia.

El personaje de Sam me ha llegado muy hondo. Sam, el chico con Asperger, siempre quiere hacer servir la lógica ¡para todo! Eso ha hecho que me recuerde a Sheldon Cooper (por lo que he leído por internet no he sido la única) y no solo me lo ha recordado por eso, también porque le cuesta relacionarse con otras personas y le cuesta captar algunas cosas que al resto no le cuestan. 

El tema de internet en este libro es muy importante ya que es un medio presente en buena parte del libro. Aunque el tema mas presente es el Asperger y la autora ha hecho una tarea exhaustiva buscando información sobre esta enfermedad y lo ha demostrado en el libro.



VALORACIÓN
3,5/5





1 comentario:

  1. Holaa.
    Pues no me enteré mucho de qué iba porque no tengo idea de Catalán xD
    Espero lo hayas disfrutado (:
    ¡Saludos!

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...