Ressenya: Will Grayson, Will Grayson

TITOL: Will Grayson, Will Grayson
AUTOR: John Green | David Levithan
ANY DE PUBLICACIÓN: 
EDITORIAL: Fanbooks
PÀGINES: 352
P.V.P.: 14,90 euros
És difícil creure en les casualitats, però encara és més difícil creure en qualsevol altra cosa.SINOPSIS

Will Grayson:

I si el teu millor amic, la persona que fa més temps que coneixes i que a sobre és el teu únic amic, decidís escriure un musical sobre la teva vida… i et convertís en la riota de l’institut? /i et fes quedar com una broma?

I si la noia que et pensaves que no t’agradava es comença a interessar per tu?

I qui és aquell altre noi que es diu Will Grayson?L’altre Will Grayson:

I si estiguessis tècnicament deprimit?

I si estiguessis enamorat d’algú que no has vist mai?


I què passa amb el noi que volta per aquí i que es diu com tu?


OPINIÓ EN CATALÀ

Hola a tots! Aquest es com el quart o cinquè llibre que em llegeixo del John Green autor de No esta escrit a les estrelles (és que m'encanta com escriu) però és el primer que em llegeixo de David Levithan autor de Quadern per a dos

Fanart que no pertany al blog.
Si ja heu llegit alguna ressenya meva sobre algun llibre de John Green sabreu que s'ha convertit en un dels meus autors preferits en menys d'un any. Crec que m'he llegit tot el que s'ha publicat seu en espanyol/català.

Començaré parlant sobre els personatges perquè m'han robat el cor, ha estat tan bonic que a poc a poc, tal com anava llegint conegués tant als personatges i m'encapritxés tant amb ells. Els millors personatges pel meu van ser Will 1 i Tiny, sincerament Will 2 hem va agradar poc encara que alguna que una altra vegada es va guanyar el meu afecte. Crec que Tiny m'ha agradat tant perquè jo en el meu cap li cap a un noi gai amb moltíssima ploma i això m'encantava :P però com també era esportista algunes vegades se'm desmuntava la pel·lícula.

No se si us sorprendrà o no però jo no sàvia que tractava sobre l'homosexualitat i uns dies abans de posar-me a llegir el llibre, vaig llegir un comentari per internet sobre això així que jo m'havia muntat la pel·lícula en el cap i creia que Will 1 i Will 2 acabarien junts.

Aquest llibre també m'ha donat moltíssim que pensar, sobretot quan m'ho vaig acabar, vaig tancar el llibre i vaig deixar que els pensaments correguessin pel meu cap. Això ja s'ha fet costum quan va acabar un llibre de John Green.

Recomano aquest llibre, sobretot ara que arriba estiu i tindrem molt temps de llegir així que aprofitar, fer-vos amb ell i quan ho llegiu em conteu la vostra opinió.

OPINIÓN EN CASTELLANO

¡Hola a todos! Este es como el cuarto o quinto libro que me leo de John Green autor de Bajo la misma estrella (es que me encanta como escribe) pero es el primero que me leo de David Levithan autor de Cuaderno para dos. 

Si ya habéis leído alguna reseña mía sobre algún libro de John Green sabréis que se ha convertido en uno de mis autores preferidos en menos de un año. Creo que me he leído todo lo que se a publicado suyo en español/catalán.

Empezaré hablando sobre los personajes porque me han robado el
Fanart que no pertenece al blog.
corazón, ha sido tan bonito que poco a poco, tal y como iba leyendo conociera tanto a los personajes y me encariñara tanto con ellos. Los mejores personajes para mi fueron Will (les llamaremos Will 1º) y Tiny, sinceramente Will 2º me gusto poquito aunque alguna que otra vez se ganó mi afecto. 
Creo que Tiny me ha gustado tanto porque yo en mi cabeza le hacia un chico gay con muchísima pluma y eso me encantaba :P pero como también era deportista algunas veces se me desmontaba la película.

No se si os sorprenderá o no pero yo no sabia que trataba sobre la homosexualidad y unos días antes de ponerme a leer el libro, leí un comentario por internet sobre ello así que yo me había montado la película en la cabeza y creía que Will 1º y Will 2º acabarían juntos.

Este libro también me ha dado muchísimo que pensar, sobretodo cuando me lo terminé, cerré el libro y dejé que los pensamientos corrieran por mi cabeza. Esto ya se ha hecho costumbre cuando acabó un libro de John Green.

Recomiendo este libro, sobretodo ahora que llega verano y tendremos mucho tiempo de leer así que aprovechar, haceros con él y cuando lo leáis me contáis vuestra opinión.


VALORACIÓN5/5You Might Also Like

4 Historias

 1. ¡Hola!
  Le tengo muchas ganas a este libro...parece ser que gusta mucho a la gente. A ver si me lanzo aleerlo.
  ¡Besos!

  ResponderEliminar
 2. Hola!! Pues la verdad que no me termina de llamara la atención el libro, a pesar de tu buena reseña y puntuación.

  un beso!!

  ResponderEliminar
 3. Hola!

  Está en la meua llista de pendents, però no sé si el llegiré prompte.

  Gràcies per la ressenya, un petó!

  ResponderEliminar
 4. Le tengo muchas ganas, me ha gustado la reseña :)
  Soy parte de la iniciativa seamos seguidores y te sigo :)
  nos leemos
  http://somosabracadabrantes.blogspot.com.es

  ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flickr Images