martes, 1 de julio de 2014

Divergent








TÍTOL: Divergent
AUTOR: Veronica Roth
ANY DE PUBLICACIÓ: 2011
EDITORIAL: Fanbooks
PÀGINES: 416
P.V.P.: 18.95













SINOPSIS


La ciutat de Chicago està dividida en cinc faccions i cadascuna d'elles es dedica a cultivar una virtut particular: Honestedat, Abnegació, Intrepidesa, Amistat i Erudició. Als setze anys, els joves han d'escollir de quina facció volen formar part definitivament. La Beatrice dubta entre quedar-se amb la seva família o ser qui realment és. No pot tenir les dues coses. I prendrà una decisió que sorprendrà a tothom, sobretot a ella.

-----------------------------------------------------------------
SINOPSIS (En castellano)

La ciudad de Chicago está dividida en cinco facciones y cada una de ellas se dedica a cultivar una virtud particular: Verdad, Abnegación, Osadia, Amistad y Erudición. A los dieciséis años, los jóvenes tienen que escoger de qué facción quieren formar parte definitivamente. Beatrice duda entre quedarse con su familia o ser quien realmente es. No puede tener las dos cosas. Y tomará una decisión que sorprenderá a todo el mundo, sobre todo a ella.


OPINIÓ



Vaig demanar aquest llibre perquè ja feia un temps que volia llegir aquesta historia hem pareixia interessant. No he tardat res en acabar-lo ja que estava enganxada a ell, no podia dissar-lo encanra que havia anat al cinema a veure la pel.licula no tenia res a veure, la pel.licula m'agrada molt pero el llibre es superior una i mil voltes.
Els personatges m'encanten i deseguida estas a la seua pell, cada prova que ha de fer Tris cada obstacle en el seu camí el vaig viure en ella, igualment hem va passar en Quatre sobre tot amb els seus temors.
També hi ha personatges dolents com l'Eric que des que comença a apareixer en el llibre no hem caia ni gens ni mica be, pero l'autora fa que de seguida vetges als personatges com a gent real i això m'agrada molt.
Sens cap dubte crec que els fans de la literatura juvenil i de les distòpies haurien de leegir-se'l si o si.

-----------------------------------------------------------------

OPINIÓN (CASTELLANO)


Pedí este libro porque ya hacía un tiempo que quería leer esta historia porque me parecia interesante. No he tardado nada en acabarlo puesto que estaba enganchada a él, no podía dejarlo.

Aunque  había ido al cine a ver la pelicula no tenía nada que ver, la pelicula me gusta mucho pero el libro es superior una y mil veces.

Los personajes me encantan y enseguida te metes en su piel, cada prueba que tiene que hacer Tris cada obstáculo en su camino lo viví con ella, igualmente me pasó en Cuatro sobre todo con sus temores.

También hay personajes malos como Eric que desde que empieza a aparecer en el libro no me caia nada bien, pero la autora hace que enseguida veas a los personajes como gente real y esto me gusta mucho.

Sin ninguna duda creo que los fans de la literatura juvenil y de las distopias tendrían que leerselo si o sí.





VALORACIÓ




¿Quereis ver la crítica de la película? Pues pichar encima de la portada.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...