LA LLISTA

TÍTOL: La llista
AUTORA: Shannon Stoker
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014
GÈNERE: Ficció,juvenil
EDITORIAL: Fanbooks (Grup 62)
PÀGINES: 384
P.V.P.: 15.95 €SINOPSIS

Una novel·la distópica que defensa la llibertat de les dones en un món dominat pels homes i les seves lleis. 

Shannon Stoker
El país va sortir del col·lapse gràcies a la Llista, però el preu va ser molt alt. Les noies van començar a ser educades per a ser subhastades i els nois per a ser soldats. La Mia està a punt de fer 18 anys i pren una decisió valenta, tot i que enfrontar-se a la llei de la Llista la convertirà en enemiga de l'estat. La perseguiran agents del govern, caçadors de recompenses i un home molt astut que la comprat per un preu molt alt i no la deixarà escapar tan fàcilment... 

La novel·la esdevé un clam a la llibertat de les dones i descobreix una realitat on els països que ara coneixem com a estats lliures, es convertiran en espai on la llibertat és el pitjor crim que pot cometre un ésser humà.

                                                     

El mes important de tot es el teu país. I després, tu ja que sense el teu país tu no series res.
GUIA DEL SERVEI PER ALS NOIS
                                                     

SINOPSIS EN CASTELLANO

Una novela distópica que defiende la libertad de las mujeres en un mundo dominado por los hombres y sus leyes. 

El país salió del colapso gracias a la Lista, pero el precio fue muy alto. Las chicas empezaron a ser educadas para ser subastadas y los chicos para ser soldados. La Mia está a punto de hacer 18 años y toma una decisión valiente, a pesar de que enfrentarse a la ley de la Lista la convertirá en enemiga del estado. La perseguirán agentes del gobierno, cazadores de recompensas y un hombre muy astuto que la comprado por un precio muy alto y no la dejará escapar tan fácilmente... 

La novela acontece un clamor a la libertad de las mujeres y descubre una realidad donde los países que ahora conocemos como estados libres, se convertirán en espacio donde la libertad es el peor crimen que puede cometer un ser humano.

                                              

OPINIÓ


Si us dic la veritat el llibre no el vaig començar amb moltes expectatives, vaig llegir a algun lloc que únicament era comparable als "Jocs de la fam" de Susan Collins i això ja no hem va agradar per que volia un llibre que no es sembles a un altre. Però si us dic la veritat no s'assembla, únicament te una semblança i es que la historia passa a Estats Units del futur. 

Ara parlem de la historia, una xica que ha complit 18 anys i li toca entrar a La Llista, en aquesta llista ella te un valor econòmic i l'home que el puga pagar la tindrà com a esposa, si la vol comprar. A Mia li feia molta il·lusió cassar-se i entrar a la Llista però des de l'ultima visita de la seua germana ja no te tantes ganes. 

Mia té temor que la compri un home que no la tracti bé, no vol que li pegui. Per això farà tot el possible per no casar-se.

La historia es entretinguda, t'enganxa d'una manera que no vols soltar el llibre fins saber que passarà. Te segona part però encara esta en anglès, haurem d'esperar per poder llegir la continuació.

Tinc moltíssimes ganes de saber com continua aquesta historia ja que encara que no es una Obra mestra si que es molt interessant i bastant additiu, es una novel·la juvenil per a tindre a casa i llegir-te d'una volta ja que t'enganxarà. 

L'autora ha creat un món molt masclista en el qual les dones som simples objectes i no únicament les dones no són lliures de triar sinó que els homes són destinats des del naixement a ser soldats a servir al seu país. Quan naix un noi la família es desfà d'ell únicament volen tenir nenes, ja que elles tenen un valor monetari. El desenllaç d'aquesta història m'intriga molt.

                                                     

La màxima fita que pot assolir una dona es convertir-se en esposa. A traves del matrimoni, servirà el seu país i s'assegurarà la seva propia felicitat.
GUIA DE LA LLISTA PER A LES NOIES
                                                     

OPINIÓN

Si os digo la verdad el libro no lo empecé con muchas expectativas, leí en algún lugar que únicamente era comparable a los "Juegos de la hambre" de Susan Collins, esto ya no me gustó por que quería un libro que no se pareciese a otro. Pero no se asemeja, únicamente tiene un parecido y es que la historia pasa en Estados Unidos del futuro. 

Ahora hablamos de la historia, una chica que ha cumplido 18 años y le toca entrar a La Lista, en esta Lista ella tiene un valor económico y el hombre que lo pueda pagar la tendrá como esposa, si la quiere comprar. A Mía le hacía mucha ilusión casarse y entrar a la Lista pero desde lo última visita de su hermana ya no té tantas ganas. 

Mia tiene miedo de que la compre un hombre que no la trate bien, no quiere que le pegue o incluso que la mate, por eso hará todo lo posible para no casarse.

La historia es entretenida, te engancha de una manera que no quieres soltar el libro hasta saber que pasará. Tiene segunda parte pero todavía esta en inglés, tendremos que esperar para poder leer la continuación.

Tengo muchísimas ganas de saber como continúa esta historia puesto que aunque no se una Obra maestra si que es muy interesante y bastante adictiva, es una novela juvenil para tener en casa y leerte de una vez ya que te enganchará mucho. 

La autora ha creado un mundo muy machista en el que las mujeres somos simples objetos o como se decía antes mujeres florero y no únicamente las mujeres no son libre de elegir sino que los hombres son destinados desde el nacimiento a ser soldados a servir a su país. Cuando nace un chico la familia se deshace de él solo quieren tener niñas, ya que ellas tienen un valor monetario. El desenlace de esta historia me intriga mucho.

PORTADA ORIGINAL


VALORACIÓYou Might Also Like

0 Historias

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flickr Images