martes, 12 de enero de 2016

Ressenya: Alicia al país de les meravelles

Data de publicació: 25/11/2015
176 pàgines
ISBN: 978-84-16519-70-5
Format: 19 x 23 cm.
Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Col·lecció: LA LLUNA DE PAPER
Traductor: Editorial Planeta, S. A.
Preu: 17,95€


SINOPSIS
El gran clàssic universal de la literatura. Somiant que segueix al Conill Blanc, Alícia entra a la seva llodriguera i hi descobreix un món on tot és possible, el País de les Meravelles. la mescla magistral del somni i realitat d'aquesta novel·la excepcional permet construir un espai imaginari, ple d'animals fantàstics i d'objectes animats, on Lewis Carroll ataca les convencions socials mitjançant la sàtira i la caricatura. 

OPINIÓ EN CATALÀ
Poder tornar a rellegir Alicia al País de les Meravelles sempre és alguna cosa que m'encanta, considerant que és un dels meus contes preferits sempre és un plaer. 

Aquest any passat va ser l'aniversari del llibre i per això va haver-hi moltes reedicions i alguns esdeveniments relacionats. Fanbooks em va enviar un exemplar d'aquesta reedició que m'ha semblat molt bonic, les il·lustracions que acompanyen a la història et feien ficar-te encara mes dins d'aquest fantàstic món que va crear Lewis Carroll.

És un clàssic que recomano ja que es va convertir en un dels meus preferits quan ho vaig llegir per primera vegada. El món d'Alicia ho coneix tothom ja que ha estat molt adaptat tant al cinema com en altres novel·les, sèries... Aquesta ple de personatges inoblidables com la lliure de març, els bessons, la *orgula, Chesire, la reina i molts mes que podria nomenar i no acabar. 

Recomano aquest conte tant a la gent que li agradava ja i vol tenir una edició il·lustrada com a tots aquells que volen introduir als seus fills, nebots, néts... en el fantàstic i meravellós món d'Alicia al País de les meravelles.

OPINIÓN EN CASTELLANO
Poder volver a releer Alicia en el País de las Maravillas siempre es algo que me encanta, considerando que es uno de mis cuentos preferidos siempre es un placer. 

Este año pasado fue el aniversario del libro y por eso hubo muchas reediciones y algunos eventos relacionados. Fanbooks me envió un ejemplar de esta reedición que me ha parecido muy bonito, las ilustraciones que acompañan a la historia te hacían meterte aún mas dentro de ese fantástico mundo que creó Lewis Carroll.

Es un clásico que recomiendo ya que se convirtió en uno de mis preferidos cuando lo leí por primera vez. El mundo de Alicia lo conoce todo el mundo ya que ha sido muy adaptado tanto en el cine como en otras novelas, series... Esta lleno de personajes inolvidables como la libre de marzo, el sombrerero, los gemelos, la orgula, Chesire, la reina y muchos mas que podría nombrar y no acabar. 

Recomiendo este cuento tanto a la gente que le gustaba ya y quiere tener una edición ilustrada como a todos aquellos que quieren introducir a sus hijos, sobrinos, nietos... en el fantástico y maravilloso mundo de Alicia en el País de las maravillas. 

VALORACIÓN
5/5

2 comentarios:

  1. ¡Hola!

    Es un clásico que tengo pendiente y que espero poder leerlo este año, aunque es una historia que de pequeña no me gustaba demasiado, pero nunca se sabe...

    ¡besos!

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    Conozco este clásico y lo tengo en mi lista, pero nunca me animé a leerlo.
    Besos
    Me gusto tu reseña y tu blog, por lo que me quedo por aquí.
    Soy de IBA, pasate de mi blog si quieres ;D

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...