Ressenya: After. Ànimes perdudes. (3/4)TÍTOL: After. Ànimes perdudes.

AUTORA: Anna Todd @imaginator1dx

Any DE PUBLICACIO: 2015

EDITORIAL: Columna

PÀGINES: 816

P.V.P.: 17,90 euros


SINOPSIS

Continua la història d'amor entre la Tessa Young, una estudiant universitària, i en Harry, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida que li ha canviat tots els plans i la seva visió de l'amor i el sexe. La seva vida mai no ha tornat a ser la mateixa...I ara l'amor trontolla. Què està passant a la jove parella? Qui o què s'interposa en la seva felicitat?


OPINIÓ

La ressenya del tercer llibre s'ha fet esperar però és que volia llegir-me'l quan estigués propera la data d'eixida de l'últim perquè com ja sabeu aquesta col·lecció no és la meua preferida però sí que enganxa i molt.

Anna Todd
El xic com sempre no me cau bé, encara que ara se li nota el canvi, a poc a poc és menys ***** però li falte trajecte per a ser menys possessiu, gelós i altres coses, però el xic encara continua sent tot això no penseu que el seu canvi ha sigut molt gran.

La xica, Tessa, tampoc és que m'agrade molt però a ella sí que li note que ha madurat més. Fa un viatge a Seattle al qual es planteja si continuar en Hardin o millor acabar en la relació. En aquesta tercera part podem veure com ella raona un poc mes que als altres llibres, ja sap com és el xic i no li lleva la son encara que a ella li agrada molt encara.

Jo no sóc de les persones que adoren aquest llibre però tampoc sóc dels detractors que l'odien. M'agrada dins d'un terme mitjà. És una història que enganxa, plena d'alts i baixos, en personatges que tenen personalitats fortes.

Com ja sabeu des de la primera ressenya jo sí que continuaré fins al final amb aquesta saga perquè tinc curiositat per saber com termina.

OPINIÓN

La reseña del tercer libro se ha hecho esperar pero es que quería leérmelo cuando estuviera cercana la fecha de salida del último porque cómo ya sabéis esta colección no es mi preferida pero sí que engancha y mucho.

El chico como siempre no me cae bien, aunque ahora se le nota el cambio, despacio es menos ***** pero le falto trayecto para ser menos posesivo, celoso y otras cosas, pero el chico todavía continúa siendo todo esto no pensáis que su cambio ha sido muy grande.

La chica, Tessa, tampoco es que me gusto mucho pero a ella sí que le noto que ha madurado más. Hace un viaje en Seattle al cual se plantea si continuar en Hardin o mejor acabar en la relación. En esta tercera parte podemos ver como ella razona un poco mes que a los otros libros, ya sabe cómo es el chico y no le quita el sueño aunque a ella le gusta muy todavía.

Yo no soy de las personas que adoran este libro pero tampoco soy de los detractores que lo odian. Me gusta dentro de un promedio. Es una historia que engancha, llena de altibajos, en personajes que tienen personalidades fuertes.


Cómo ya sabéis desde la primera reseña yo sí que continuaré hasta el final con esta saga porque tengo curiosidad para saber como termina.

ALTRES PARTS DE LA SAGA

  


VALORACIÓ
3/5
Comentarios

  1. Hola :)
    tengo muuuuuuchas ganas de leer estos libros, pero siempre hay algo que me detiene D:
    Gracias por la reseña :)
    Saludos!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares