miércoles, 18 de febrero de 2015

Ressenya: El corredor del laberint. Les probes #2

TÍTOL: Les probes. El corredor del laberint #2
AUTOR: James Dashner
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014 (aquesta edició)
EDITORIAL: Fanbooks (Edicions 62)
PÀGINES: 456
P.V.P.: 16,95€


SINOPSIS:

Resoldre el Laberint havia de posar punt i final a tot. Prou enigmes. Prou variables. Prou córrer. En Thomas estava convençut que, desprès de sortir-ne, els clarians recuperarien la seva vida anterior.

Però cap d'ells no sabia quina era la mena de vida que els esperava.

Ara, el món exterior, devastat per les erupcions solars i socarrimat per un clima nou i brutal, s'ha convertit en un desert de terra erma on regna el caos.

Als clarians no se'ls ha acabat córrer, ni de bon tros. En comptes de la llibertat, es troben davant d'una altra prova: travessar les Brases, a la part més castigada del món. Mentrestant, en Thomas no pot deixar de preguntar-se si guarda el secret de la llibertat en algun racó del cervell, o si continuarà vivint per sempre més a la mercè de CRUEL. 

OPINIÓ: 

Enganxa i molt des del principi, és una lectura prou ràpida que jo havia hagut de fer esperar fins que acabara els exàmens de la universitat. Esperava sincerament que em costara de llegir però per a res en uns pocs dies ja estava acabat i amb ganes del llegir-me el tercer. 

Els nous personatges també són un bon afegit a la història, són un xic i una xica, ell és un poc com el gosset falder de Brenda (la xica) i la seguix a on ella tanca. Aquestos dos personatges també estan infectats i encara que al principi no cauen ben després van caient millor, encara que tampoc els he arribat a conèixer molt. 

La veritat és que he llegit opinions molt dispars sobre este llibre, des de gent que no li agradava res a gent que li ha encantat. Jo em trobe en un acabe mig, però sens dubte m'ha paregut molt interessant i ben escrit l'autor ha creat un escenari molt diferent del clar i el laberint del primer llibre. 

Només vos dic que en aquest hi haurà mes morts, però no diré de qui, això haureu d'esbrinar-ho vosaltres. La història d'amor seguix sense acabar-me del tot, però és perquè m'interessa mes la resta de la història. 

En este segon llibre Newt em continua encantant, simplement és ell mateix i amb això em guanya. 

Conclusió: Se'l recomane a tots aquells que el primer llibre els va agradar i si encara no vos heu llegit tampoc el primer, que esteu esperant?

OPINIÓN:

Engancha y mucho desde el principio, es una lectura bastante rápida que yo había tenido que hacer esperar hasta que acabara los exámenes de la universidad. Esperaba sinceramente que me costara de leer pero para nada en unos pocos días ya estaba acabado y con ganas del leerme el tercero.

Los nuevos personajes también son un buen añadido a la historia, son un chico y una chica, él es un poco como el perrito faldero de Brenda (la chica) y la sigue a donde ella valla. Estos dos personajes también están infectados y aunque al principio no me caen bien luego me van cayendo mejor, aunque tampoco los he llegado a conocer mucho. 

La verdad es que he leído opiniones muy dispares sobre este libro, desde gente que no le gustaba nada a gente que le ha encantado.Yo me encuentro en un termino medio, pero sin duda me ha parecido muy interesante y bien escrito el autor ha creado un escenario muy diferente al claro y el laberinto del primer libro. 

Solo os digo que en este libro habrá mas muertes, pero no diré de quien, eso tendréis que averiguarlo vosotros. La historia de amor sigue sin acabarme del todo, pero es porque me interesa mas el resto de la historia. 
En este segundo libro Newt me sigue encantando, simplemente es él mismo y con eso me gana. 

Conclusión: Se lo recomiendo a todos aquellos que el primer libro les gustara y si aun no os habéis leído tampoco el primero ¿A que estaos esperando?

ALTRES LLIBRES DE LA SAGA:



VALORACIÓ:

4/5






2 comentarios:

  1. Yo tengo el juego infinito de este mismo autor y no me gustó, probaré con leer este, quizás ahora si lo ame, lo sumo a mi lista de pendientes :) gracias por reseñarlo.
    Ya les sigo, espero pasen por mi blog es http://corazonesdepapelrojizo.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  2. Hola!

    Serà de les meues pròximes lectures perquè vaig començar la trilogia en estiu i encara no he continuat amb ella, i això que em va agradar.

    Gràcies per la ressenya, un petó!

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...