Reseña: Mama, em pica!Títol: Mama, em pica! Manual de supervivència per a pares novells en al·lèrgies i intoleràncies als aliments
Autor: Núria Canturri
Any de publicació: 2014
Editorial: Angle editorial
ISBN: 978-84-16139-11-8
Pàgines:    141
Enquadernació: Rústica amb solape
P.V.P.: 14.90 eurosSINOPSIS

En Pau és un noi de quinze anys, al·lèrgic a molts aliments (APLV, ou, llegums, marisc...). Aquest fet va canviar radicalment la vida de tota la família, que no ha pogut baixar la guàrdia en cap moment.
En aquest llibre Núria Canturri, la mare d’en Pau, comparteix les seves experiències, descobriments, receptes, re­ exions i solucions pràctiques:
· com procedir quan al teu fill se li detecta una al·lèrgia alimentària,
· quina diferència hi ha entre al·lèrgies i intoleràncies,
· com cuinar per a ell i per a la família,
· com interpretar les etiquetes al supermercat,
· quines instruccions donar a la cuina de l’escola,
· com menjar fora de casa o com anar de colònies.
Consells per conviure amb les al·lèrgies i les intoleràncies als aliments del teu fill.
Amb l’assessorament del Dr. Carlos Pedemonte Marco, pediatre i al·lergòleg de l’Hospital de Nens de Barcelona.
Il·lustracions de: Wylma Blein

OPINIÒ

Com home amb al·lèrgia a la pols y al pèl de gat y gos, aquest llibre hem fa molt de bé ja que segurament els meus fills tinguin al·lèrgies. Encara que s’enfoqui més en les al·lèrgies alimentaries que son més difícils de tractar.
Aquest llibre no és una guia la qual seguir sinó  que són consells donats per uns pares que han passat per la situació de tenir que anar amb molt de compte per damunt de tot amb el menjar, i donen consells molt útils com que fer, on acudir i un llarg etcètera.
La Núria es qui escriu el llibre, també te un blog que es diu: Jo també sóc al·lèrgic on també tracta aquestos temes y molts de més; no ve gens malament mirar-ho ya que també hi ha un tenda especial per a al·lèrgics i intolerants a alguns aliments.

M’agrada’t també perquè hi ha un parell de receptes per a persones intolerants y per al·lèrgics al peix i marisc, que faré només puga. M’entres tant llegiu-vos aquest llibre encara que no tingueu ninguna al·lèrgia perquè mai es sap. 

VALORACIÓ PERSONALYou Might Also Like

0 Historias

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flickr Images