viernes, 24 de octubre de 2014

Buscant l'Alaska



TÍTOL: Buscant l'Alaska
AUTOR: John Green
ANY DE PUBLICACIÓ: (Aquesta edició) 2014
EDITORIAL: Fanbooks
PÀGINES: 352
P.V.P.: 14,90





SINOPSIS

En Miles Halter viu obsessionat per les darreres paraules de personatges famosos i se sent cansat d’una existència segura i monòtona. Marxa a l’internat de Culver Cree amb l’esperança de trobar el que el poeta François Rabelais anomenava el «Gran Potser». Aviat es troba immers en un món ple de disbauxa i probablement desequilibrat, perquè al final del passadís hi viu l’Alaska Young, una noia guapíssima, intel·ligent, autodestructiva, sonada i fascinant, que arrossegarà en Miles al seu món i li obrirà les portes del Gran Potser. Llavors...


Després. Ja res no tornarà a ser igual. 

OPINIÓ

Vaig començar a llegir-me aquest llibre amb moltes ganes ja que com haureu vist els últims mesos me fet avida lectora dels llibres den John Green, quasi tots han tingut una valoració prou alta ja que hem van agradar, però no puc dir lo mateix d'aquesta novel·la.

John Green
El tema que plantejava l'autor hem pareixia interessant, la manera d'escriure de l'autor es tan encantadora com sempre, ell sap com fer d'una novel·la una historia per a reflexionar. Encara que com podeu observar m'encanta com escriu aquest home aquesta historia no m'agrada com les altres.

Els personatges no hem cridaven massa l'atenció -a banda de Miles, el  protagonista -i poc a poc la trama anava perdent, tant es així que el llibre hem va costar bastant acabar-me'l. 

En un principi la historia no estava malament, m'agradava i tot però quan portava alguns capítols vaig anar perdent l'interès, això hem pareixia molt estrany degut a l'admiració que tinc per John Green.

Si sou fans d'aquest autor i voleu donar-li una oportunitat al llibre no dubteu en tornar per ací i contar-nos la vostra opinió.

ALTRES LLIBRES DE L'AUTOR
(Ressenyats al blog)

       




El próleg


VALORACIÓ

2,5/5




1 comentario:

  1. Hola, em dic Maria i m'ha agradat molt la teva opinió sobre el llibre, la veritat es que jo també el vaig llegir, però en castellà... i tenia un dubte que si no et fa res, doncs me'l podries respondre. Es una qüestió sobre els mots dels personatges en català, el mot del Miles i del Chip quins son?

    Gracies!

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...