martes, 22 de septiembre de 2015

Ressenya: Girl Online

TÍTOL: Girl Online
AUTORA: Zoe Sugg
ANY DE PUBLICACIÓ: 2015
EDITORIAL: Fanbooks
P.V.P.: 16,95€
P.V.P. EBOOK: 7,95€


SINOPSIS

Sota el pseudònim de Girl online, la Penny escriu un blog amb pocs seguidors. Al Nadal, però, tot canvia:
es trasllada a Nova York! Allà coneix el Noah, de qui s'enamora sense saber que és un cantant famós als EUA.

Quan aquesta relació arriba a la xarxa, la vida privada de la noia és exposada davant dels ulls de tothom… A la Penny li trontolla tot el seu món i els seus valors.

OPINIÓ

El llibre de Zoella m'havia enamorat quan vaig veure la seva portada i la seva preciosa edició i per això l'hi vaig demanar a Fanbooks. Però quan va arribar ho vaig tenir apartat perquè encanra estava en exàmens així que tard una mica a poder començar a llegir-ho.

Jo era de les persones que no coneixien a aquesta Youtuber fins que no va començar el "boom" de Girl Online. Sincerament he vist algun dels seus vídeos però no és una temàtica que m'atregui així que ho vaig deixar passar.

Altra portada
La meva història amb ell va començar bé però va ser decaient ja que quan per fi vaig poder posar-me a llegir no m'enganxava els primers capítols se'm van fer molt lents i per això quan ho veia en a la taula no em feia venir ganes de seguir amb ell.

La història és bonica i entretinguda però jo m'esperava una altra cosa després de la gran repercussió mediàtica que va tenir. Encara que se'm cap a pesat jo vaig continuar llegint-ho solament per saber com acabava. De meitat per davant els capítols es van tornar una mica mes fluïts la protagonista em va agradar mes i la història va fer que m'entrés una mica de curiositat per saber que passava després.

La història d'amor doncs simplement és una història d'amor de manual, de les quals t'esperes el que va a ocórrer (sóc fan de les històries d'amor i això em va fer donar-li un vot de confiança). Una de les parts que mes em va agradar va ser quan ella parlava en el blog aquestes parts m'eren amenes de llegir.

Una altra cosa a destacar és que els capítols són molt curts i per això encara que se'm van fer lents de llegir al principi no em costaven tant com amb altres llibres. La forma d'escriure de l'autora és molt senzilla així que no t'embulles en les paraules.

Una frase que em va enamorar per complet en llegir el llibre va ser: 
"Perquè quan trobes a algú a qui li agrades molt tal com ets, i a tu aquesta persona t'agrada molt tal com és, has de fer tot el que estigui a la teva mà per no perdre-la."


És un llibre totalment per llegir a l'estiu perquè jo crec que és l'estació idònia per a aquesta història. Com us podeu haver adonat no m'ha convençut del tot aquesta lectura però si que m'ha semblat entretinguda i de tant en tant és necessari llegir alguna cosa que solament sigui entretingut i fresc.

OPINIÓN

El libro de Zoella me había enamorado en cuanto vi su portada y su preciosa edición y por eso se lo pedí a Fanbooks. Pero cuando llegó lo tuve apartado porque aun estaba en exámenes así que tarde un poco en poder empezar a leerlo.

Yo era de las personas que no conocían a esta Youtuber hasta que no empezó el "boom" de Girl Online. Sinceramente he visto alguno de sus vídeos pero no es una temática que me atraiga así que lo dejé pasar.

Zoella
Mi historia con él empezó bien pero fue decayendo ya que cuando por fin pude ponerme a leer no me enganchaba los primeros capítulos se me hicieron muy lentos y por eso cuando lo veía en la mesilla no me daba ganas de seguir con él.

La historia es bonita y entretenida pero yo me esperaba otra cosa después de la gran repercusión mediática que tuvo. Aunque se me hacia pesado yo continué leyéndolo solo por saber como acababa. De mitad para delante los capítulos se volvieron un poco mas fluidos la protagonista me gustó mas y la historia hizo que me entrara un poco de curiosidad por saber que pasaba después.

La historia de amor pues simplemente es una historia de amor de manual, de las que te esperas lo que va a ocurrir (soy fan de las historias de amor y eso me hizo darle un voto de confianza). Una de las partes que mas me gustó fue cuando ella hablaba en el blog esas partes me eran amenas de leer.

Otra cosa a destacar es que los capítulos son muy cortos y por eso aunque se me hicieron lentos de leer al principio no me costaban tanto como con otros libros. Ademas la forma de escribir de la autora es muy sencilla así que no te enredas en las palabras.

Una frase que me enamoró por completo al leer el libro fue: 
"Porque cuando encuentras a alguien a quien le gustas mucho tal como eres, y a ti esa persona te gusta mucho tal como es, tienes que hacer todo lo que esté en tu mano para no perderla."

Es un libro totalmente para leer en verano porque yo creo que es la estación idónea para esta historia. Como os podéis haber dado cuenta no me ha convencido del todo esta lectura pero si que me ha parecido entretenida y de vez en cuando es necesario leer algo que solo sea entretenido y fresco.

VALORACIÓN
3/5


-


4 comentarios:

  1. ¡Hola!

    No conozco a la youtuber, de hecho no sabía que iba de una youtuber hasta haber leído tu reseña, y si ya de por sí sólo no me convencía demasiado, ahora ya sí que no me apetece nada leerlo.

    ¡muchos besos!

    ResponderEliminar
  2. La verdad es que yo le tengo ganas, aunque tengo la sensación de que me voy a llevar un chasco cuando lo lea.
    Un beso ^^

    ResponderEliminar
  3. Jo no he vist cap video de Zoella, ni abans, ni després de tenir el llibre. Havia llegit opinions molt diferents sobre ell, així que anava amb una mica de por, pero la veritat es que vaig disfrutar molt de la lectura y em va agradar força, pot ser una mica més que a tu. I si, es una lectura d'estiu totalment.
    Petons!!

    ResponderEliminar
  4. Creo que solo voy a leer este libro si magicamente cae en mis manos jajaja. No me interesa tanto para conseguirlo en papel y ni tampoco en ebook, así que veremos :P
    Besos !

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...