viernes, 20 de febrero de 2015

Ressenya: El remei mortal. El corredor del laberint #3

TÍTOL: El remei mortal. El corredor del laberint #3
AUTOR: James Dashner
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014 (aquesta edició)
EDITORIAL: Fanbooks (Edicions 62)
PÀGINES: 400
P.V.P.: 16,95€

SINOPSIS:

En Thomas sap que no es pot fiar de CRUEL. Li va robar els records i el va tancar dins del Laberint. El va deixar al caire de la mort tot abandonant-lo en el paisatge salvatge de les Brases. I li va prendre els clarians, els seus únics amics.

Ara, CRUEL diu que les mentides s'han acabat. Que han aconseguit tota la informació que necessitaven gràcies a les Proves i que deixaran que els clarians els ajudin amb una última missió: trobar el remei per a l'Erupció.

El que Cruel no sap, però, és que en Thomas ha pogut recuperar molts més records dels que es pensa i que en té prou per saber que no es pot fiar gens del que CRUEL li diu. 


OPINIÓ:
Ja és el tercer llibre de la saga, mare meua que ràpid es lligen estos llibres! Que ganes de llegir-me la precola. Per a la meua opinió açò millora per moments, la cosa es posa mes interessant, el segon llibre va acabar amb molts misteris que em donaven ganes de començar este llibre de seguida. 

En esta tercera novel·la l'acció esta present des del principi i per això crec que enganxa mes que la segona i que la primera (encara que el primer llibre és el meu preferit dels tres, incloent la precola)

La veritat és que el final és mes light del que jo esperava però així i tot m'ha agradat, és una trilogia molt entretinguda i amb molta acció, el tema de CRUEL, la llampada, els records perduts i totes eixes coses m'han fet que seguisca i continue llegint per a saber que passava. 

Com ja vos he dit en les altres ressenyes d'esta trilogia l'amor jo ho veig com un tema quelcom mas secundari o per a mon així ha sigut, és una de les primeres trilogies que el que menys m'importa és la història romàntica. Sobretot perquè en este tercer llibre la xica, Teresa quasi no ix crec que no arriba ni a personatge secundari. 

Newt com ja sabeu és el meu personatge preferit perquè en esta novel·la li he notat mes protagonisme i la seua part de la història ha sigut molt tensa i m'ha fet patir prou i la veritat hi havia coses que no m'esperava per a res. 

Conclusió: Si busques una novel·la juvenil, distópica i amb molta acció, emocions i que et va a enganxar esta és la teua trilogia.


OPINIÓN:

Ya es el tercer libro de la saga, madre mía ¡que rápido se leen estos libros! Que ganas de leerme la precuela. Para mi esto mejora por momentos, la cosa se pone mas interesante, el segundo libro acabó con muchos misterios que me daban ganas de empezar este libro enseguida.

En esta tercera novela la acción esta presente desde el principio y por eso creo que engancha mas que la segunda y que la primera (aunque el primer libro es mi preferido de los tres, incluyendo la precuela) 

La verdad es que el final es mas light de lo que yo esperaba pero aun así me ha gustado, es una trilogía muy entretenida y con mucha acción, el tema de CRUEL, el destello, los recuerdos perdidos y todas esas cosas me han hecho que siga y siga leyendo para saber que pasaba. 

Como ya os he dicho en las otras reseñas de esta trilogía el amor yo lo veo como un tema algo mas secundario o para mi así ha sido, es una de las primeras trilogías que lo que menos me importa es la historia romántica. Sobre todo porque en este tercer libro la chica, Teresa casi no sale creo que no llega ni a personaje secundario.

Newt como ya sabéis es mi personaje preferido pues en esta novela le he notado mas protagonismo y su parte de la historia ha sido muy tensa y me ha hecho sufrir bastante y la verdad había cosas que no me esperaba para nada. 

Conclusión: Si buscas una novela juvenil, distópica y con mucha acción, emociones y que te va a enganchar esta es tu trilogía. 

ALTRES LLIBRES DE LA SAGA



VALORACIÓ

4,5/5




3 comentarios:

  1. Hola!

    La segona parte de la trilogia serà de les meues pròximes lectures.

    Gràcies per la ressenya, un petó!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola!

      Epere que t'agrade tant com a mi o mes! :D

      Petons!

      Eliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...