jueves, 8 de enero de 2015

Ressenya: After (1/4)




TÍTOL: After

AUTORA: Anna Todd @imaginator1dx

Any DE PUBLICACIO: 2014

EDITORIAL: Columna

PÀGINES: 580

P.V.P.: 17,90 euros











SINOPSIS

Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d'Universitat coneix a la Beth, la seva companya d'habitació, una noia completament diferent d'ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer perquè l'acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Hardin, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida... Aquest noi la treurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans...i la seva visió de l'amor i el sexe.


OPINIÓ


Ets d'aquelles persones que quan van escoltar que el llibre de After havia sortit d'una escriptora fan del grup One Direction, que el noi principal era un dels integrants del grup, vas pensar que el llibre no t'anava a agradar? Exactament com jo però com gairebé sempre prejutjar és dolent i poques vegades encertes.

Una de les coses que m'ha fet gràcia és que alguns dels personatges em recordaven a amics i amigues meves. Això únicament va ser un dels motius pels quals vaig continuar llegint la novel·la. Un altre va ser per la seua repercusió en la premsa, l'editorial em va manar dues dossiers de premsa a tot color, jo no parava de veure a les xarxes socials molta publicitat sobre After i la seva jove escriptora Anna Todd. 
Anna Todd

La història va començar genial, quan la protagonista comença la universitat de de sobte es veu amb un grup de gent totalment oposada a la seva forma de ser, els coneix a través de la seva companya de cambra. (Una de les coses que em va agradar va ser que la història és tota a la universitat, estic massa acostumada a les històries en instituts o mons màgics.) 

Si no us agrada que el tema del sexe sigui alguna cosa explicita haureu de censurar algunes pàgines, però com ja sabeu la novel·la eròtica m'atreu i sens dubte els fragments eròtics en qualsevol llibre també. 

No tot m'a agradat i m'ha semblat perfecte, el noi, Hardin, no em cau bé, no m'ha caigut bé mes que en alguns pocs moments del llibre i no solament perquè és un noi dolent sinó perquè el seu caràcter és inaguantable, és possessiu i controlador, aquestes coses no m'atreuen d'un noi encara que sigui fictici. 

Encara que l'amor té cabuda en aquest llibre no és d'aquest amor romàntic que s'espera sinó és amarg i dolç alhora perquè estan tota l'estona amb un continu estira-i-arronsa, el noi dolent i la nena puritana que van tontejant al llarg del llibre, mentre ell es va al llit en totes.

Com igual que la seva relació, aquest llibre m'ha semblat dolç i amarg vaig a donar-li una oportunitat al segon i ja us contaré que tal.

-----------------------------------------------------
OPINIÓN (castellano)

Eres de aquellas personas que cuando escucharon que el libro de After había salido de una escritora fan del grupo One Direction, que el chico principal era uno de los integrantes del grupo, pensaste que el libro no te iba a gustar? Exactamente como yo pero cómo casi siempre prejuzgar es malo y pocas veces aciertas.


Una de las cosas que me ha hecho gracia es que algunos de los personajes me recordaban a amigos y amigas mías. Eso solo fue uno de los motivos por los que continué leyendo la novela otro fue por su bombo en la prensa, la editorial me mandó dos dossiers de prensa a todo color yo no paraba de ver en las redes sociales mucha publicidad sobre After y su joven escritora Anna Todd. 

La historia empezó genial, cuando la protagonista empieza la universidad de de pronto se ve con un grupo de gente totalmente opuesta a su forma de ser, los conoce a través de su compañera de cuarto. (Una de las cosas que me gustó fué que la historia es toda en la universidad, estoy demasiado acostumbrada a las historias en institutos o mundos mágicos.) 

Si no os gusta que el tema del sexo sea algo explicito tendréis que censurar algunas páginas, pero como ya sabéis la novela erótica me atrae y sin duda los fragmentos eróticos en cualquier libro también. 

No todo me a gustado y me ha parecido perfecto, el chico, Hardin, no me cae bien, no me ha caído bien mas que en algunos pocos momentos del libro y no solo porque sea un chico malo sino porque su carácter es algo inaguantable, es posesivo y controlador, esas cosas no me atraen de un chico ni aunque sea ficticio. 

Aunque el amor tiene cabida en este libro no es de ese amor romántico que se espera sino es agridulce porque están todo el rato con un continuo tira y afloja, el chico malo y la mojigata que van tonteando a lo largo del libro, mientras el se tira a todas.

Como al igual que su relación, este libro me ha parecido agridulce voy a darle una oportunidad al segundo y ya os contaré que tal. 

ALTRES PARTS DE LA SAGA


  
L'ultim llibre encara no ha eixit


VALORACIÓ







3 comentarios:

  1. Me la han recomendado varias veces a lo largo de la navidad, pero no termina de convencerme, supongo que la literatura romántica no me llama, pero me parece muy buena recomendación para quien le guste el género.
    Un beso
    Lena desde Compases Rotos

    ResponderEliminar
  2. Hola!

    Té molt bones crítiques però no és una saga que em cride l'atenció i dubte llegir-la algún dia.

    Gràcies per la ressenya, un petó!

    ResponderEliminar
  3. A mi cada cop em crida més l'atenció. I si, també vaig pensar "One Direction? No els escolto, no m'agraden, no m'interesa el llibre". Ja sé que poc té a veure amb el grup, así que, el llegiré si tin l'ocasió.
    Petons!

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...