viernes, 10 de octubre de 2014

Una estrella que no s'apaga







TITULO: Una estrella que no s'apaga
AUTOR: Esther Earl
AÑO DE PUBLICACIÓN: 
EDITORIAL: Fanbooks
PÁGINAS: 320
P.V.P.: 16.90 euros




El diari de l’Esther Earl, la noia que va inspirar en John Green per crear la protagonista de No està escrit a les estrelles.




SINOPSIS

"Aquesta és la història d’una noia que va viure una experiència que li va canviar la vida. No és un d’aquells llibres dramàtics basats en històries reals. És una història sobre l’Esther Earl, que té una malaltia que fa força por”.

OPINIÓ

Esther Grace Earl
Desde que vaig veure un video del canal de Anna Gallagher al que eixia aquest llibre des d'aquest moment jo ja el volia llegir. 


Ha sigut dur per a mi llegir-me aquest llibre ja que soc una persona empatica llegir com es sentia Esther Grace a la seua adolescencia des que van anunciar-li el seu cancer hem va fer estar trista en quasi tot el diari

La xica era molt valenta i es podia vure que tenia ganes de viure i que la seua familia no es preocupés. Tenia molta imaginació i creativitat.

Esther Grace Earl
Per a la gent que no ho sapiga aquest llibre es un diari escrit per Esther Grace, la xica en la que esta inspirada la Hasel Grace, pero que si llegeixes el llibre pots veure que no es pareixin quasi res. 
A aquest diari hi ha cartes escrites per ella, pels seus pares, fotografíes, dibuixos i un próleg de John Green, que va coneixer i estimar a la Esther Green.





VALORACIÓ

No ho vaig a valorar com a llibre, no vaig a valorar tampoc el seu argument, vaig a valorar la força d'aquesta jove que va viure fent tot el possible per a aprofitar la vida, encara que aquesta li donava cops.

.......

No lo voy a valorar como libro, tampoco lo voy a valorar por su argumento, voy a valorar la fuerza de esta joven que vivió haciendo todo lo posible para aprovechar su vida, aunque esta le diera golpes.

La meua valoració es un Infinit






2 comentarios:

  1. ¡Hola!

    Desde que descubrió este libro me picó la curiosidad y con las reseñas que estoy leyendo aún más.

    Gracias por la reseña, ¡un beso!

    ResponderEliminar
  2. Holaaaa =D
    Wooo, me has puesto los pelos de punta. No sabía que se hubiese una chica específica en la que se hubiese inspirado o_o
    Qué fuerte la chica, que valor frente algo tan duro! Yo no sé que haría xD
    Bueno, un besitooooo =P

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...