martes, 9 de septiembre de 2014

El teoria Katherine






TITULO: El teorema Katherine 

AUTOR: John Green

AÑO DE PUBLICACIÓN: 2014

EDITORIAL: Fanbooks

PÁGINAS: 320

P.V.P.: 14,90 euros



LLIBRE AUTOCONCLUSIU






SINOPSIS


Quan es tracta de buscar parella, l’ideal d’en Colin Singleton són noies que es diguin Katherine. I si parlem de les noies que es diuen Katherine, a en Colin sempre l’acaben deixant. Dinou vegades, per ser exactes. En el viatge que aquest aficionat als anagrames farà amb cotxe, lluny de casa i amb deu mil dòlars a la butxaca, l’acompanyarà un porc senglar sanguinari i un amic de l’ànima amb sobrepès. Però cap Katherine. En Colin està decidit a demostrar el teorema de la predictibilitat subjacent en les Katherines, amb què espera pronosticar el futur de tota relació, venjar els nòvios abandonats d’arreu del món i guanyar-se finalment l’afecte de la noia.

-----------------

Cuando se trata de buscar pareja, el ideal de en Colin *Singleton son chicas que se digan Katherine. Y si hablamos de las chicas que se llaman Katherine, a en Colin siempre lo acaban estela. Diecinueve veces, para ser exactas. En el viaje que este forofo a los anagramas hará en coche, lejos de casa y con diez mil dólares al bolsillo, lo acompañará un cerdo jabalí sanguinario y un amigo del alma con sobrepeso. Pero ningún Katherine. En Colin está decidido a demostrar el teorema de la *predictibilitat subyacente en las Katherines, con que espera pronosticar el futuro de toda relación, vengar los nòvios abandonados de todo el mundo y ganarse finalmente el afecto de la chica.





OPINIÓ


Aquest llibre per a mi és dels mes graciosos de John Green, bé jo m'ho he passat molt bé llegint-ho. He llegit altres crítiques que diuen que no és tan bo com "Ciutats de paper" però la veritat és que per la meva opinió estan a la mateixa altura o una miqueta mes aquest. 

La veritat és que ho vaig agafar amb moltes ganes i m'ha encantat poder estar en la història amb un narrador en 3ª persona que et fa veure tot des de dalt però que alhora que estas veient el present i com el protaginista madura, avança la història. I com sempre a les novel·les de John Green, ens fa reflexionar i això m'encanta! 

Aquest autor crea una història genial, que a mi almenys em serveixen per desconnectar del món i submergir-me a les seves pàgines durant hores.

Per a mi "El teorema Katherine" és el llibre amb mes humor i mes fàcil de portar de John Green perquè em sembla que té una trama lleugera, sobretot comparat amb "No esta escrit a les estrelles"

Els personatges m'han agradat bastant, sobretot Colin, el protagonista :D


Us recomano aquest llibre tant si sou fans de l'autor com si no, perquè crec que no decep, et diverteixes i reflexiones una bona estona.
----------


Este libro para mi es de los mas graciosos de John Green, bueno yo me lo he pasado muy bien leyendolo. He leido otras críticas que dicen que no es tan bueno como "Ciudades de papel" pero la verdad es que para mi estan a la misma altura o un poquito mas este. 

John Green
La verdad es que lo cogí con muchas ganas y me ha encantado poder estar en la historia con un narrador en 3ª persona que te hace ver todo desde arriba pero que a la vez que estas viendo el presente y como el protaginista madura, avanza la historia y como siempre con las novelas de John Green, nos hace reflexionar ¡y eso me encanta! 

Este autor crea unas historia geniales, que a mi por lo menos me sirven para desconectar del mundo y sumergirme en sus páginas durante horas.

Para mi "El teorema Katherine" es el libro con mas humor y mas facil de llevar de John Green porque me parece que tiene una trama ligera, sobre todo comparado con "Bajo la misma estrella"

Los personajes me han gustado bastante, sobre todo Colin, el protagonista :D

Os recomiendo este libro tanto si sois fans del autor como si no, porque creo que no decepciona, te diviertes y reflexionas un buen rato.

ALTRES LLIBRES DE L'AUTOR





VALORACIÓ





2 comentarios:

  1. Tinc moltes ganes de llegir algún llibre més de John Green. Nomès he llegit TFIOS, de moment, i encara que em va gustar molt, no va ser com a la resta de la gent. Probaré amb aquest llibre, o el de Ciutats de Paper.
    Petons!

    ResponderEliminar
  2. Hola Montse!

    Et recomane ela dos, pero aquest es mes divertit la veritat, si allo que busques es un llibre amb mes intriga es millor Ciutats de paper.

    Besets

    ResponderEliminar

Reseña: EL libro de Sarah 2

TÍTULO: El libro de Sarah. El origen del destino. AUTOR:  Vicente García AÑO DE PUBLICACIÓN:  2016 EDITORIAL: Dolmen Edito...