INFERN. El cant de les terres dividides.
Títol: Infern. El cant de les terres dividides
Autor: Francesco Gungui
Any de publicació: 2013
Editorial: Fanbooks (Edicions 62)
Pàgines: 400
P.V.P.: 16.95
SINOPSIS


El món de l’Alec i la Maj està confrontat entre rics que viuen al Paradís i pobres que malviuen amb feines humiliants i perilloses. Aquí els delictes comesos són castigats a l’Infern que va imaginar Dante a la Divina Comèdia. Les pluges de foc, els rius de lava i els animals monstruosos sacrifiquen sense pietat els presos. I tot això televisat perquè tothom es conscienciï del que li pot passar si comet algun delicte.

Ningú amb dos dits de front entraria voluntàriament a l’Infern, però l’Alec descobreix que la noia que estima, la Maj, hi és enviada per una falsa acusació i demana ser el primer voluntari a entrar-hi...
OPINIÓ

Vaig demanar aquest llibre per que la Divina Comèdia de Dante m'agrada moltíssim i pensar que aquest llibre es basava el de Dante era digne de llegir. 

He llegit critiques molt dolentes però la veritat es que no m'ha paregut tant roïn com el pintava la gent. Si que es veritat que alguna volta he trobat similituds en "Els jocs de la fam" de Suzanne Collins. Me pareix un llibre entretingut no dels que et marquen per sempre però si dels que te pots llegir per diversió i res mes. 

Com també te una historia d'amor això ha fet que m'agrade mes el llibre.

En definitiva si voleu llegir una historia juvenil, amb tocs d'acció, romanç i basant el seu escenari en un clàssic aquesta es la vostra novel·la.

------------------------------------------------------------


SINOPSIS

El mundo del Alec y la Maj está confrontado entre ricos que viven en el Paraíso y pobres que malviven con trabajos humillantes y peligrosos. Aquí los delitos cometidos son castigados en el Infierno que imaginó Dante en la Divina Comedia. Las lluvias de fuego, los ríos de lava y los animales monstruosos sacrifican sin piedad a los presos. Y todo esto televisado para que todo el mundo se conciencie de lo que puede pasar si comete algún delito.

Nadie con dos dedos de frente entraría voluntariamente al Infierno, pero el Alec descubre que la chica que quiere, Maj, es enviada por una falsa acusación y pide ser el primer voluntario en entrar...

OPINIÓN

Pedí este libro porque la Divina Comedia de Dante me gusta mucho y pensar que que esta novela se basaba en la de Dante era digno de leer.

He leído criticas muy malas pero la verdad es que no me ha parecido tan malo como lo pintaba la gente. Si que es verdad que alguna vez he encontrado similitudes entre "Infern" y "Los juegos del hambre" de Suzanne Collins, aun así me parece un libro entretenido, no de los que te marcan para siempre pero si de los que te puedes leer por diversión y nada mas.
Como la historia también tenia romance ha hecho que me guste mas.

En definitiva si queréis leer una historia juvenil, con toques de acción, romance y basando su escenario en un clásico, esta es vuestra novela.


VALORACIÓ
You Might Also Like

0 Historias

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flickr Images